If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ладова метална искаш ли?
Ама няма смисъл,в магазин е 1.50 а доставката е 7-8.
Мурко съвет-намери си капак за клапани от 16 клапанов мотор резни му резбата и иди на аргон да ти я завари на твойта гърловина.И с неговата капачка.Става един път.
На ГТВ-то като сменахме ремъците(нали се сваля капака за петите)и като го слагах при натягането счупих единия ъгъл.Едно момче от Варна ми прати и резбата с капачката от счупения отиде на 155-цата.
нa 155 цата най- хубавото нешо е двигателя / говоря за 8 клапана/. Всичко друго е леш.Някой , ако е закъсал за триъгълно гърне- имам и го давам за 15 лв.
Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S. Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
нa 155 цата най- хубавото нешо е двигателя / говоря за 8 клапана/. Всичко друго е леш.Някой , ако е закъсал за триъгълно гърне- имам и го давам за 15 лв.
Колега ако е ново го взимам веднага.Даи инфо.Поздрави.
Колеги,някой може ли да ми подари някое скъсано маркуче между горната помпа и работния цилиндър на съединителя.Работата е там,че искам да сменя моето,но вече не се произвеждали.Намерих къде да ми направят ново-в една фирма за спирачни маркучи,но искат да им пратя старото,че по него да работят сигурно.Само че не искам да оставам без кола и най-вече искам моето да остане резерва,ако се окаже нетрайно новото маркуче.Така ще ми трябва някое,което да им пратя като мостра Ако някой ми подари едно,ще го благославям цял живот
Comment